D'hondt Insurance gaat voor veiligheid met Safe-TMet Safe-T neemt u uw preventiepolitiek stevig in eigen handen. U vermijdt schadegevallen, uw gemiddeld verbruik daalt, uw investeringen halen maximaal rendement en uw bedrijfsimago blijft ongeschonden.

De door Safe-T gegenereerde statistieken bieden u niet alleen een efficiŽnt en volledig overzicht van de exacte omstandigheden van elk schadegeval, ze helpen u ook om in de toekomst gelijkaardige ongevallen te vermijden.

Safe-T is als een rode draad die door uw bedrijf loopt. Zo zet Díhondt Insurance samen met u een gepersonaliseerde preventiecampagne op. Want met Safe-T brengt u niet alleen elk schadegeval in kaart, u analyseert en evalueert ook het functioneren en rijgedrag van uw chauffeurs.

Om een objectieve analyse te garanderen worden alle informatierapporten gebenchmarkt met de volledige klantenvloot bij Díhondt Insurance.

Met een goed uitgekiend preventiebeleid haalt u een beter rendement, van uw vloot in het bijzonder, en uw bedrijf in het algemeen. Bovendien helpt Safe-T u ook om schade te voorkomen. En hebt u een argument in handen om betaalbare premies te onderhandelen bij verzekeringsmaatschappijen.


Lees het volledig preventie dossier ...

Lees better SAFE Than sorry