We Protect your future

Als volledig onafhankelijke verzekeringsmakelaar beschermen wij bedrijven en hun zaakvoerders optimaal, mede dankzij de inzet van onze 45 medewerkers. Die spannen zich dagelijks 100 procent in om uw verzekeringsproblemen te verhelpen of mee te voorkomen. Omdat wij ervan overtuigd zijn dat elk bedrijf uniek is, bent u bij ons ‘verzekerd’ van maatwerk.

Onze sterktes? Door uw procedures en werking nauwgezet in kaart te brengen, stellen wij u een volledig gepersonaliseerde, betaalbare verzekeringsoplossing voor. Via ons online beheerplatform Mobility Pack-Edge kunt u bovendien – waar of wanneer ook – de evolutie van uw waarborgen en schades opvolgen.

Verder dragen wij schadepreventie hoog in het vaandel. Wij stonden mee aan de wieg én zijn prominent medewerker van de nieuwe SAFE-T fleet & prevention BVBA. Die legt zich, in nauwe samenwerking met het Instituut voor Mobiliteit, vooral toe op voorkomen van schades en verbeteren van processen binnen transportbedrijven. In een veranderende markt, waarin verzekeraars zich niet altijd even makkelijk opstellen tegenover de transportsector, wordt schadepreventie steeds belangrijker om risico’s (eenvoudig) onder controle te krijgen.

Als gespecialiseerd transportmakelaar maken wij ons sterk dat wij vandaag zowat overal in Europa uw verzekeringen rechtstreeks onderschrijven en u bijgevolg onze normale werking garanderen, mét dagdagelijkse opvolging van de schadepreventie. Wij garanderen bovendien een eenduidige werking, die u als bedrijfsleider en/of vlootverantwoordelijke – ongeacht het Europese land – een volledig en transparant inzicht in uw verzekeringsproblematiek geeft.